1000 Nuorta johtajaa Puron päivässä

1000 Nuorta johtajaa Puron päivässä

Pääsin seuraamaan Niina Nurmen päivää yrittäjänä ja johtajana. Päivän mahdollisti valtakunnallinen kampanja Tuhat nuorta johtajaa, jonka pyrkimyksenä on tarjota nuorelle tilaisuus päästä yhden päivän ajaksi seuraamaan johtajan tai yrittäjän asemassa työskentelevän päivää. Kokemuksella halutaan avartaa nuoren näkemystä muun muassa siitä, mitä johtajana työskenteleminen käytännössä tarkoittaa.


Päiväni alkoi lounasaikaan Seurahuoneella, jossa kanssamme oli syömässä myös muita kampanjaan mukaan lähteneitä johtajia ja nuoria. Ruoan äärellä tutustuimme ja keskustelimme muun muassa kampanjan järjestämästä päivästä ja sen tapahtumista. Maittavan lounaan jälkeen suuntasimme Puro Pro:n toimistolle, jossa Niina päivitti twitteriään (@nurminii) ja kävi läpi sähköpostiaan, sekä kertoi minulle paremmin toimenkuvaastaan yrittäjänä ja johtajana.

Toimistolta suuntasimme Alastarolle klassikkoajoneuvoihin erikoistuneen yrityksen Triangle Motor Company palaveriin, jossa käsiteltiin esimerkiksi aiheita yhteistyökumppanuus, nettisivut ja seuraava uutiskirje.

 ”Olen kiitollinen opettavaisesta päivästä, se antoi motivaatiota alkaa rohkeasti pyrkiä kohti omien unelmieni toteuttamista, ja sai minut pohtimaan omia prioriteettejani uudelleen.”

 

Päivän aikana sain huomata, että Niinan asemassa työskentelevä ihminen ei voi olla heikkohermoinen. Pitkää pinnaa, kunnianhimoa, sosiaalisia taitoja ja verkostoja, unelmia, motivaatiota, määrätietoisuutta, sekä voimakasta tahtoa todella tarvitaan, jos haluaa yltää samalle tasolle. Olen kiitollinen opettavaisesta päivästä, se antoi motivaatiota alkaa rohkeasti pyrkiä kohti omien unelmieni toteuttamista, ja sai minut pohtimaan omia prioriteettejani uudelleen.

~ Minni Ahola


Oli ilo osallistua 1000 Nuorta johtajaa -tempaukseen 15.11.2017. Päivä ilahdutti, yllätti ja avarsi sekä yrittäjän, että nuoren päivää. Kiitokset vielä Minnille positiivisuudestasi, avoimuudestasi ja hurmaavasta persoonastasi – asenteesi on juuri oikea ja vie sinut vielä niin pitkälle, kuin vain itse haluat ja uskallat unelmoida! – Niina

No Comments

Post a Comment