Evolutiivisen psykiatrian hyödyntäminen autismin kirjon häiriöiden ymmärtämisessä ja hoidossa Turussa 8.6.2017

Evolutiivisen psykiatrian hyödyntäminen autismin kirjon häiriöiden ymmärtämisessä ja hoidossa Turussa 8.6.2017

Majakan Valo -säätiö & Puro Pro Oy järjestävät seminaarin Evolutiivisen psykiatrian hyödyntäminen autismin kirjon häiriöiden ymmärtämisessä ja hoidossa Turussa Lounatuulet -yhteisötalossa 8.6.2017 kello 16-18:30.

Seminaarin kuvaus

Evolutiivinen psykiatria on muuttamassa koko psykiatrian tieteenalan. Evolutiivisessa psykiatriassa hyödynnetään evoluutiopsykologian perusteita mielenterveyshäiriöiden ymmärtämisessä ja hoidossa.

Seminaarissa opit, mikä on evolutiivisen psykiatrian käsitys autismin kirjon häiriöiden synnyssä, sekä miten autismin häiriön oireita voidaan helpottaa ja mahdollisesti ehkäistä hyödyntäen evoluutiopsykologiaa.

Seminaari on tarkoitettu kaikille mielenterveydestä kiinnostuneille, sekä niille jotka vain haluavat oppia ymmärtämään autisminkirjon häiriöisiä henkilöitä ja vaikuttamaan heidän oireidensa voimakkuuteen.

Asiantuntijan esittely

Pääpuhujana tilaisuudessa toimii evoluutiobiologian dosentti Markus J Rantala Puro Pro Oy:sta. Markus on tehnyt tohtorintutkinnot sekä biologian että psykologian aloilta. Häneltä on ilmestymässä piakkoin lääkäriseura Duodecimin kustantama oppikirja: Evoluutiopsykologia ja masennus. Hän on julkaissut yli 150 tieteellistä tutkimusartikkelia ja on alansa johtavia asiantuntijoita maailmassa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Osallistumismaksu 30 € / henkilö. Viimeinen ilmoittautumispäivä 4.6.2017.

Lataa esite: seminaari_A4

Ilmoittaudu mukaan!

Ota yhteyttä:

Majakan Valo: Sonja Vanhanen, p. 040 1549958, sonja.vanhanen@majakanvalo.org

Puro Pro Oy: Niina Nurmi, p. 050 3721 132 tai niina.nurmi@puropro.fi

No Comments

Post a Comment