Yritys

Puro jakaa tietoa.

Puro tarjoaa parhaita asiantuntija-, valmennus- ja koulutuspalveluita. 

Tuomme yhteen alojensa huippuasiantuntijat ja eri toimijat erilaisissa sparrauksissa, koulutuksissa ja tilaisuuksissa. Ratkomme ongelmia ja tuomme uusia ajatuksia perinteisillekin toimialoille. Verkostomme kattaa Purolaisten lisäksi lukuisten yhteistyökumppaneiden muodostaman verkoston.

Puron palvelut juuri sinulle.

Tarjoamme asiantuntija- ja koulutuspalveluita eri kohderyhmille. Asiakkaitamme ovat muun muassa yritykset, korkeakoulut, kunnat ja yhdistykset. Puhumme luennoilla, seminaareissa ja tapahtumissa. Järjestämme myös työyhteisö- ja henkilöstövalmennuksia ja räätälöityjä asiantuntijapalveluita ja konsultaatioita asiakkaillemme.

Puron asiantuntijat tietävät mistä he puhuvat.

Puhujamme ovat oman alansa huippuasiantuntijoita ja -osaajia. Akateemisen taustan tai alansa oman koulutuksen lisäksi edellytämme asiantuntijoiltamme vahvaa käytännön kokemusta tai käytännönläheisiä näkemyksiä aihepiireistään.  Asiantuntijamme tuovat tuoretta tutkimustietoa ja raikkaita ajatuksia perinteisiinkin teemoihin. Jokainen asiantuntijamme on myös esiintymisen ammattilainen, josta huolehdimme Puron omalla esiintymisvalmennuksella.

Poikkitieteellisyydellä uusia näkökulmia.

Visionamme on toimia akateemisen asiantuntijatiedon väylänä, saattaa yhteen syvän näkemyksen omasta alastaan omaavat visionäärit, mahdollistaa monitieteellinen yhteistyö ja synergia, sekä viedä syntyneet kokonaisuudet yhteiskunnan eri tasoille hyödynnettäviksi. Haluamme jakaa tietoa ja kehittää päätöksentekoa kohti hyvinvoivaa tulevaisuutta.

Koska pienistä puroista syntyy iso virta.

Todellinen asiantuntijuus on ajantasaista, omakohtaisen kokemuksen ja syvän sisäistyneen tiedon myötä kehittynyttä tietoa. 

Inspiroivat ja laadukkaat koulutukset ja asiantuntijapuheenvuorot voivat parhaimmillaan antaa kuulijoilleen rohkeutta asioiden kehittämiseen tai muuttamiseen.

Tulevaisuus tarvitsee asiantuntijoita jakamaan tietoa ja jalostamaan sitä käytännössä sovellettaviksi uusiksi innovaatioiksi. ”

-Niina Nurmi